Asian laidalla

... ja toisinaan laidan yli. Härmäläinen huuhtoutuneena Aasian laidalla trooppiselle saarelle – miltei uimaetäisyydellä lähimmästä mantereesta – jolla ajetaan päivittäin väärällä puolella tietä ja syödään sormin. Elämää täältä sinnepäin katsottuna.

perjantaina, joulukuuta 30, 2005

HUOMIO Tarza, Sauli & Matti !!!


Saaremme presidenttiehdokkaiden kampanjoinnin innoittamana olen laatinut takuuvarmat vaalimanifestivinkit Suomen presidenttikilvan kolmelle pääehdokkaalle. Näillä jos millä pääsee tasavallan seuraavaksi presidentiksi. Ainakin yksi ehdokkaista.

VASTUUVAPAUS: Emme suosittele kokeilemaan oheisia valvotuissa olosuhteissa testattuja metodeja kotioloissa.

Tarza "Conanin Camu" Halonen
Ilmaiset luomu-mämmit kaikille Kalliolaisille ja Conan-faneille!!!

Perustelut: Tarzan brändi on vahva ja hänellä on hommat kivasti hanskassa. Conan-kaveeraus oli oivallinen veto. Sitä mukaellen”Conanin Camu”, joka vetoaa hyvin nuorisoon, jonka tuki vielä hiukan ontuu.

Matti "Tasavallan Mittainen" Vanhanen
Ilmaiset työkaluvyöt kaikille Nurmijärveläisille omakotitalon rakentaneille absolutisti-jugend-harrastajille!!!

Perustelut: VaikkaVanhasen kampanjatiimi onkin lanserannut (LUE: vohkinut Saulin leiristä) Matille oivallisen brändin ”Tasavallan Mittainen”, joka uponnee hameväkeen kuin häkä on Matilla vielä kiinni otettavaa. Siksi Vanhasen tulee vedota hengenheimolaisiinsa eli muihin halontekijäharrastelijoihin.

Sauli "Työväen Presidentti" Niinistö
Ilmaiset rullaluistimet kaikille duunareille!!!

Perustelut: Vanhasen leirin pöllittyä Saulilta varman voittobrändin ja Niinistön leirin yritettyä tökerösti pukea Sauli Tarjan vatteisiin on Saulilla vielä pitkä sarka luisteltavana kiriäkseen itsensä piintyneemmänkin vasemmistolaisduunarin kovettuneeseen sydämeen. Siihen tarvitaan muutakin kuin Cafe Niinistöjä ja henk.koht. blogeja. Nyt kun Tanjakin on jo out.