Asian laidalla

... ja toisinaan laidan yli. Härmäläinen huuhtoutuneena Aasian laidalla trooppiselle saarelle – miltei uimaetäisyydellä lähimmästä mantereesta – jolla ajetaan päivittäin väärällä puolella tietä ja syödään sormin. Elämää täältä sinnepäin katsottuna.

maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Sen---ria, sen---ria


Syy ennen näkemättömään, yhtäkkiseen ja monien mieltä hämmentäneeseen hiljaisuuteen Asian Laidalla paljastetaan nyt. Oudon ilmiön syynä on saarellamme rumaa päätään pitkästä aikaa nostava sen---rin aalto. Vaikka toimituksemme onkin saanut poikkeusluvan tämän Lehdistö Neuvoston esihyväksymän uutispätkän julkaisemiseen olemme joutuneet silti antamaan viranomaisille periksi ja sen--roimaan yhden neljäsosan tämän artikkelin viimeisen kappaleen konsonanteista ja kaikki ä ja ö kirjaimet tasta lahtien. Pahoittelemme tasta johtuvaa aarimmaista haittaa lukijoillemme.

Mutta siis asiaan: Vuodelta 1973 peraisin oleva ja nyt siis uudelleen henkiin heratetty saaremme Lehdisto Neuvosto -laki kieltaa julkaisemasta niin valtioneuvoston paatokset kuin dokumentitkin, ja kirjoittamasta tietyista puollustus- ja turvallisuustoimista ja finanssiasioita.

Jokaiselle edes kerran Asian Laidalle pain haukotelleelle lukijalle on sanomattakin selvaa, etta ko. asioihin perehtynyt, tutkivaa journalismia harjoittava, tukeva ja sen puolesta puhuva blogimme on tulilinjalla uuden sen---rimanian edetessa saarellamme kulovalkean tavoin. Mehan emme mistaan muusta kirjoitakaan kuin valtioneuvoston paatoksista, dokumenteista ja puollustus- ja turvallisuustoimista seka finanssiasioista. Koskaan.

Kohtalosen---ritoveriemme rohkaisemana Asian Laidan toimitus on taman valtiovallan lihasten pullistelun edessa paattanyt aloittaa uuden blogin: Sen---ria, sen---ria. Blogin toimittajat matkaavat uusien ja vanhojen se---ritapausten perassa ja arvioivat lukijoiden lahettamien sen--ritapausten vakavuutta.

Keskivii--oisin ja -erjan-aisin il-es-yvan uu-en b-ogin odo-e-aan nou-e-an suu-ee- suo-ioo- kai--ien jul-aisunva-aut-a kan-at-avien ke--uude-sa. Toimi-uksem-e kii-taa jo etu-ateen tues-an-e.