Asian laidalla

... ja toisinaan laidan yli. Härmäläinen huuhtoutuneena Aasian laidalla trooppiselle saarelle – miltei uimaetäisyydellä lähimmästä mantereesta – jolla ajetaan päivittäin väärällä puolella tietä ja syödään sormin. Elämää täältä sinnepäin katsottuna.

torstaina, elokuuta 03, 2006

Ufot hyökkää


Polttoainelakon, tumpeloiden poliitikkojen, pähkähullujen autoilijoiden ja kädettömien poliisien lisäksi saartamme vaanii nyt uusi – ulkoinen – uhka. Nimittäin. Ja nyt pitäkää tupeistanne kiinni.

Saarellamme on tapahtumassa maihinnousu. Ei Normandian vaan ekstraterrestriaalisten olioiden. Eli savoksi avaruusolioiden (lat. avaruussimus oliossimus). Näin tiesi kertoa toissapäiväinen sanomalehti. Ja sitähän pitää uskoman.

Uutisen mukaan olioita oli nähty useammalla paikkakunnalla saaren eteläosissa. Muukalaiset olivat silminnäkijöiden mukaan vain noin metrin mittaisia ja niillä oli raajoissaan vain kolme varvasta ja sormea viiden sijaan. Lisäksi niillä oli siniset hehkuvat silmät. Kuuleman mukaan, olioiden suoran katseen kohdanneet ihmiset olivat saaneet heikotuskohtauksen tämän seurauksena.

Edellä mainitun lisäksi muukalaiset olivat nopeita liikkeissään, koska heti ihmisen havaittuaan ne olivat ottaneet vikkelät hatkat. Valokuvaakaan ei kukaan ollut saanut napattua niistä lähinnä siksi, ettei kukaan olioiden perään varta vasten lähtenyt ihminen, mukaan lukien yliopiston tutkija, ollut ottanut tutkimusmatkalleen kameraa mukaan. Varsinainen hutkija!

Jos sattuisi niin sopivasti, että ekstraterrestriaalit olisivat nyt langoilla ja lukevat Asian Laitaa haluaisin antaa pari ystävällismielistä vinkkiä kavereille, että tietävät mihin ovat kolmisormiset kätösensä laittamassa.

(1) Täällä ajetaan väärällä puolella tietä, ajat itse sitten millä tahansa puolella. Tämä seikka ei ehkä teitä kosketa, koska lautasellanne voitte lennellä liikenteen yläpuolella. Jos kuitenkin kiipeätte esim. riksan kyytiin jossain vaiheessa visiittiänne niin on hyvä muistuttaa itseänsä tästä seikasta.

(2) Täkäläisistä monet syövät sormin. En tiedä miten se teiltä käy mutta älkää ujostelko pyytää haarukkaa ja veistä, jos niitä tarvitsette.

(3) Sapuska on täällä ihan hyvää vaikkakin joskus hiukan tulista. Tosin en tiedä mihin olette tottuneet siellä mistä sitten tulettekaan. Ehkä ette muuta syökään kuin chiliä! Joka tapauksessa hyvä pitää tämäkin seikka mielessä ravintolassa tilausta tehdessänne.

(4) Poliitikkoihin eikä poliiseihin täällä kannata luottaa eikä juuri turvautua. Ne on luuseri-sakkia kaikki tyyni. Osviittaa asiasta saatte lukemalla muutamia Asian Laidan juttuja aiheesta.

(5) Aurinkorasvan suojakerroin kannattaa olla 30+. Itse käytän 50:tä ettei koko ajan tarvitse olla metraamassa. Juoda kannattaa myös paljon, varsinkin jos olette hikoilemaan tuppaavaa lajia.

Lopuksi vielä kehottaisin, että harkitsette tarkkaan onko tänne tuleminen sen väärti. Näihin lokaaleihin kun ei aina voi luottaa liittyy se sitten aikataulussa pysymiseen, logiikan käyttöön tai suhteellisuuden tajuun. Ehkä olettekin sen jo huomanneet.

Vielä jos saan esittää pienen pyynnön niin se olisi, että jos meillä isännän kanssa viimeiset käämit palaa tähän pelleilyyn täällä (varasto kolisee jo tyhjyyttään) niin beamaatte meidät pois täältä. Teiltä kun se kai käy aika kätevästi.

Kiitoksia.