Asian laidalla

... ja toisinaan laidan yli. Härmäläinen huuhtoutuneena Aasian laidalla trooppiselle saarelle – miltei uimaetäisyydellä lähimmästä mantereesta – jolla ajetaan päivittäin väärällä puolella tietä ja syödään sormin. Elämää täältä sinnepäin katsottuna.

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Haku päällä


Luulin nukkuneeni pahasti eli noin kuusi päivää pommiin ja joutuneeni todistamaan aprilli-pilaa – melko epäonnistunutta sellaista kylläkin – lukiessani aamulla päivän uutisia netistä. Ei. Uskomatonta ei ole, että Matilla on Ilta-Sanomien mukaan ”haku päällä” sillä täytyyhän pääministerinkin joskus relata eikä halonhakkuulla varmasti pureta kaikkia viran tuomia paineita. Lähinnä ja ainoastaan minua kummastuttaa pääministerimme turhan kärkäs tapa suhtautua kaikkeen ja varsinkin itseensä ja ottaa kaikki niin kamalan vakavasti.

Mielestäni asiassa on menty noin 3,8 kilometriä liian pitkälle ja kärpäsestä tehty uusimmalla geenimanipulaatiotekniikalla härkänen, kun IS:n jutun tiimoilta jo pohdiskellaan onko Vanhasen yksityiselämän suojaa loukattu. Suojan rikkomisen määrittämisessä on kuulemma asiaintuntijoiden mukaan otettava huomioon pääministerin asema ja tiedon merkittävyys yhteiskunnallisesti!!! Että vaikuttaako tekstari-kohu Suomen kauppataseeseen, EU-puheenjohtajuuteen, tuloeroihin, ulkopolitiikan linjaukseen, pohjanmaan kevättulviin tai UPM:n irtisanomisiin?

Veikkaan vahvasti, että ei.